מוצרים מתוייגים עם 'מטבחים'
למיין מוצרים ע"פ:
שלט - חדר קירור - גלם בשר / עוף - 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור - חלב, שמנת, בצק, פסטה - 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור - ירקות שטופים מעובדים 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור 0 - עופות
שלט - חדר קירור 0 מעלות - בקר
שלט - חדר קירור 1 - ירקות גולמיים
שלט - חדר קירור 1 - מזון מוכן - מינוס 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור 10 - מוצרים מוגמרים
שלט - חדר קירור 2 - מזון מוכן - מינוס 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור 2 - סלטים
שלט - חדר קירור 3 - מוצרים בתהליך
שלט - חדר קירור 3 - מוצרים בתהליך - מינוס 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור 4 - מוצרים בתהליך
שלט - חדר קירור 4 - מזון מוכן - מינוס 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור 5 - מזון מוכן
שלט - חדר קירור 5 - מזון מוכן - מינוס 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור 6 - חו"ג - מינוס 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור 7 - ירקות שטופים ומחוטאים
שלט - חדר קירור 7 - מוצרים בתהליך - מינוס 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור 8 - מזון מוכן
שלט - חדר קירור 9 - מוצרים בתהליך
שלט - חדר קירור אוכל מוכן וסלטים
שלט - חדר קירור ירקות גלם - 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור מזון בתהליך - 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור מזון בתהליך 10 מעלות צלזיוס - עברית אנגלית
שלט - חדר קירור קבלת סחורה
שלט - חדר תוצ"ג בטמפרטורה 10 מעלות צלזיוס - עברית אנגלית
שלט - חובה לכסות ולסמן מזון
שלט - חומר גלם רגיל מימין
שלט - חומר גלם רגיל משמאל
שלט - חומרי גלם בתהליך 18- מעלות צלזיוס
שלט - חיטוי ידיים חובה - עברית ערבית
שלט - חיתוך ירקות / סלטים
שלט - חלומי עזים וכבד אווז
שלט - חלומי, שמנת, לימון, כמהין
שלט - טורטיני, ניוקי, חמאה, שקשוקה, כבש
שלט - טחינה ועיבוד תבלינים
שלט - טמפרטורת פנים המוצר
שלט - טמפרטורת פנים המוצר
שלט - ירקות קפואים ובצקים
שלט - כיור שטיפת ידיים - אדום
שלט - כיור שטיפת ידיים - כחול
שלט - כיצד להשתמש נכון בתכשיר לחיטוי ידיים
שלט - כניסת כלים מלוכלכים
שלט - כרובית, טחינה, סלסה לכרובית